Tilbud!
,

Yamaha MG12 Mixer

Original price was: 3.739 kr..Current price is: 2.735 kr..

Oplev enestående lydkvalitet og professionel ydeevne med Yamaha MG12 Mixer – det ideelle valg for audioentusiaster og erfarne lydteknikere.

Køb her

Varenummer (SKU): 10617102113359479 Kategorier: ,

Introducer din lyd til en ny dimension af professionel kvalitet med den fantastiske Yamaha MG12 livemixer. Med dens 12 kanaler, 6 mikrofon- og 12 linjeinputs samt 48V fantommating vil du opleve en utrolig klarhed og definition i din lydproduktion. Du kan nemt tilslutte mikrofoner, instrumenter og andre lydkilder for at skabe en blanding, du kan være stolt af.

Den indbyggede PAD-switch på mono-inputs giver dig mulighed for at justere niveauet præcist, mens den 3-bånds EQ og high pass filter sikrer, at din lyd er præcis og fri for uønsket støj og interferens. Med Yamaha MG12 livemixer kan du skræddersy din lyd til perfektion og levere en enestående lytteoplevelse til dit publikum.

Bygget i et holdbart pulverlakeret metalchassis, er Yamaha MG12 ikke kun en fryd for øret, men også en pålidelig og robust enhed, der vil holde i mange år fremover. Uanset om du er en professionel lydtekniker, musiker eller lydentusiast, vil Yamaha MG12 livemixer løfte dit lydniveau til nye højder og sikre en fejlfri ydeevne hver gang.

Investér i din lydkvalitet med Yamaha MG12 livemixer og oplev den ultimative lydoplevelse, der vil imponere dig og dit publikum. Tag styringen over din lydproduktion og skab magi med Yamaha MG12 livemixer – det ultimative valg for lydentusiaster, der kun accepterer det bedste. Bring din lyd til live med Yamaha MG12 livemixer og oplev en verden af lydoplevelser som aldrig før.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Yamaha MG12 Mixer”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.