Numark Scratch, 2-kanals Scratch Mixer for Serato DJ Pro with DVS Licence Included

3.719 kr.

Med Numark Scratch kan du nemt skabe fantastiske DJ-mixes med avancerede scratch-funktioner. Få kontrol og kreativitet i topklasse.

Køb her

Varenummer (SKU): 11451000554538160 Kategori:

Numark Scratch er den ultimative løsning til alle scratch-DJs derude. Denne to-kanals mixer er specielt designet til professionelle og entusiastiske DJ’er, der ønsker at tage deres scratch-teknik til det næste niveau. Med en indbygget InnoFADER crossfader, præcise performance pads, en instant loop encoder og toggle paddles, giver Numark Scratch dig alle de værktøjer, du har brug for til at skabe fantastiske mix og scratch-sessions.

Den medfølgende Serato DJ Pro-software med DVS-licens åbner en verden af muligheder for dig som DJ. Du kan nemt integrere dine vinylplader og eksterne enheder i dit setup og skabe sømløse overgange mellem analoge og digitale lydkilder. Med Serato DJ Pro får du adgang til et væld af avancerede funktioner og effekter, der vil forbedre dine præstationer og skabe en dybere forbindelse til din musik.

Numark Scratch er solidt konstrueret og designet til at kunne modstå selv de mest intense scratches og mix. Den robuste konstruktion sikrer, at denne mixer vil være en pålidelig partner under alle dine optrædener, uanset hvor du befinder dig. Med sit kompakte og bærbare design kan du nemt tage Numark Scratch med dig overalt og altid være klar til at vise dine scratch-evner.

Så hvis du er på udkig efter en topkvalitets scratch-mixer, der kombinerer avancerede funktioner med holdbarhed og pålidelighed, så er Numark Scratch det perfekte valg for dig. Tag styringen over din musik og skab magiske øjeblikke bag pulten med Numark Scratch ved din side. Grib chancen for at revolutionere dine DJ-oplevelser med denne fantastiske to-kanals scratch mixer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Numark Scratch, 2-kanals Scratch Mixer for Serato DJ Pro with DVS Licence Included”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.