Numark DJ2GO-2-Touch DJ-Controller

599 kr.

Mix og scratch med lethed med Numark DJ2GO-2. Den kompakte størrelse og multiplatform kompatibilitet gør den perfekt til både nybegyndere og professionelle DJ’s. Bestil nu og tag festen med dig overalt.

Køb her

Varenummer (SKU): 10617100000262201 Kategori:

Pålidelighed, funktionalitet og stil går hånd i hånd med Numark DJ2GO-2 Touch DJ-controlleren. Denne bærbare og kompakte controller er et must-have-redskab til enhver DJ, uanset om du er en professionel eller en buddingentusiast. Med sit slanke design og innovative touch-funktionalitet er denne controller designet til at give dig maksimal kontrol og kreativ frihed under dine DJ-sessions.

DJ2GO-2 Touch er udstyret med to touch-capacitive joghjul, som giver dig enestående præcision og respons i dine mix. Du kan nemt skifte mellem sange, justere tempoet og scratche med lethed, alt dette med en let berøring. Den indbyggede lydkort sikrer en høj kvalitet lydoutput, så du kan levere enestående præstationer hver gang, uanset om du spiller i klubber, på fester eller derhjemme.

Med mulighed for at tilslutte både hovedtelefoner og højttalere, har du mulighed for at lytte til musikken i dit headset samtidig med at publikummet nyder dine mix gennem højttalerne. Du kan også tilpasse lydstyrken og mixet på fly med de praktiske equalizer-knapper og det indbyggede crossfader. Denne controller er kompatibel med populære DJ-software som Serato DJ Intro, så du har alle de nødvendige redskaber til at skabe professionelle mix og remixes.

Numark DJ2GO-2 Touch DJ-controlleren er den ultimative løsning til dig, der ønsker en kompakt, pålidelig og brugervenlig controller til dine DJ-behov. Uanset om du spiller på store events eller i små intime settings, vil denne controller give dig den frihed og kreativitet, du har brug for til at tage dine DJ-færdigheder til det næste niveau. Kast dig ud i verden af DJing med Numark DJ2GO-2 Touch DJ-controlleren og skab uforglemmelige musikoplevelser, der vil få folk op at danse og holde festen i gang.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Numark DJ2GO-2-Touch DJ-Controller”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.