Mixer – PA-1414MX – MONACOR

2.969 kr.

Opdag kraften i vores professionelle mixer med 14 kanaler og Bluetooth-tilslutning. Perfekt til enhver lydoplevelse. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11451002116846655 Kategori:

Vil du gerne løfte din lydoplevelse til nye højder? Så er Mixer – PA-1414MX fra MONACOR det perfekte værktøj til dig. Denne avancerede 10-kanals PA-forforstærker er designet til at give dig enestående kontrol og fleksibilitet over din lydproduktion.

Med 5 XLR indgange, som kan bruges både til mikrofoner og linjesignaler, samt 4 ekstra indgange, har du rig mulighed for at tilslutte forskellige lydkilder og mikse dem præcist efter dine behov. Uanset om du er i et studie, på en scene eller bare derhjemme, vil Mixer – PA-1414MX give dig den nødvendige fleksibilitet til at skabe den perfekte lyd.

Du kan nemt styre lydniveauet på hver enkelt kanal med de individuelle volumenkontroller og bruge udgangsvælgeren til at route lyden til de ønskede masterudgange. Mixerens to XLR masterudgange giver dig mulighed for at tilslutte forskellige enheder og rum, mens den indbyggede tonekontrol giver dig præcis kontrol over lydens karakteristik.

Udover høj kvalitet lydproduktion, har Mixer – PA-1414MX også en praktisk record udgang, som gør det nemt for dig at optage din mix til senere brug eller afspilning. Og med den indbyggede gong funktion, kan du nemt skabe opmærksomhed og annoncere vigtige øjeblikke under din live performance.

Så hvis du er på udkig efter en pålidelig, alsidig og professionel PA-forforstærker, der kan opfylde dine lydbehov på enhver scene eller i ethvert studie, så er Mixer – PA-1414MX fra MONACOR det ideelle valg for dig. Tag din lydproduktion til næste niveau og oplev en ny dimension af lydkvalitet med denne enestående mixer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mixer – PA-1414MX – MONACOR”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.