Tilbud!
,

Ibiza 6-kanals Mixer/12 indgange m. USB og Bluetooth

Original price was: 1.699 kr..Current price is: 1.499 kr..

Oplev den ultimative musikoplevelse med vores Ibiza 6-kanals mixer med 12 indgange, USB og Bluetooth. Skab ubegrænsede musikmix med lethed.

Køb her

Varenummer (SKU): 10617102117023081 Kategorier: ,

Forestil dig en magisk aften på Ibiza, hvor musikken strømmer frit og energien er elektrisk. Tag den stemning med dig, uanset hvor du er, med den ultimative Ibiza 6-kanals Mixer/12 indgange med USB og Bluetooth. Denne mixer er skabt til at løfte din musikoplevelse til nye højder og skabe et lydunivers, der virkelig imponerer.

Med 6 kanaler og 12 indgange giver denne mixer dig friheden til at blande og skabe lyd i en klasse for sig. Den indbyggede USB- og Bluetooth-afspiller gør det let for dig at tilslutte dine enheder og afspille dine yndlingssange direkte fra din telefon eller computer. Du behøver ikke bekymre dig om komplicerede tilslutninger – bare tryk på play og lad musikken flyde.

Designet i en elegant mat sort farve og med baggrundsbelyste knapper og fadere, skiller denne mixer sig ud i ethvert miljø. Den passer perfekt til ethvert 19 rack og er let at transportere, så du kan tage den med dig overalt, hvor musikken kalder.

Uanset om du er DJ, musiker eller lydentusiast, vil Ibiza 6-kanals Mixer/12 indgange med USB og Bluetooth være din trofaste følgesvend på enhver musikalsk rejse. Lad dig inspirere af lyden af Ibiza og skab magi, hver gang du mixer med denne professionelle og all-around fantastiske mixer. Gå ikke på kompromis med lydkvaliteten – vælg Ibiza og lad din musik tale for sig selv.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ibiza 6-kanals Mixer/12 indgange m. USB og Bluetooth”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.