ALTO TrueMix 800FX, 8-kanals mixer med USB, Bluetooth og effekter

1.509 kr.

Oplev enestående lydkvalitet og maksimal kontrol med ALTO TrueMix 800FX mixer. Integreret USB, Bluetooth og effekter skaber en perfekt lydoplevelse.

Køb her

Varenummer (SKU): 11451000548790446 Kategori:

Mød ALTO TrueMix 800FX – den ultimative løsning til dine mixer-behov. Uanset om du er en erfaren lydtekniker, en passioneret musiker eller bare elsker at skabe smuk lyd, vil denne 8-kanals mixer tage dine lydoplevelser til nye højder.

Med 4 mic/line-kanaler, 2 TRS stereo-kanaler og en dedikeret Bluetooth-kanal giver TrueMix 800FX dig fleksibiliteten til at tilslutte en bred vifte af lydkilder, lige fra mikrofoner og instrumenter til smartphones og laptops. Du kan hurtigt og nemt mikse og justere niveauerne på hver kanal for at opnå den perfekte lyd.

Men det er ikke alt – TrueMix 800FX er også udstyret med 16 indbyggede effekter, der giver dig mulighed for at tilføje dybde og dimension til din lyd. Uanset om du er til reverb, chorus eller delay, kan du skræddersy dine effekter og skabe en lyd, der skiller sig ud.

Med 4 individuelle hovedtelefonudgange kan du og dine venner eller bandmedlemmer lytte og finjustere lyden præcis som I ønsker det. Der er ingen begrænsninger for, hvem der kan være en del af lydoplevelsen med TrueMix 800FX.

Og med den indbyggede USB-forbindelse kan du nemt tilslutte din mixer til din computer og optage dine mix direkte. Del dine musikalske kreationer med verden med lethed og professionel kvalitet.

ALTO TrueMix 800FX er ikke bare en mixer – det er dit redskab til at skabe og dele exceptionel lyd. Så kast dig ud i lydens verden og lad TrueMix 800FX guide dig på din lydrejse. Oplev kreativiteten, fleksibiliteten og kvaliteten i hver eneste tone med ALTO TrueMix 800FX.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ALTO TrueMix 800FX, 8-kanals mixer med USB, Bluetooth og effekter”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.